Ridlektioner

 

Privatlektionerna är till för att ge just dig min odelade uppmärksamhet, det går ofta att upptäcka spänningar, stelheter mm. Jag provar vid behov hästarna för att få känna själv om det ögat ser stämmer med det jag känner från hästryggen. Här kan det också vara bra att passa på att ställa frågor som man funderar på om och kring sin häst.

Du väljer själv om du vill ha lektion i ridning, markarbete eller tex. longgering. Det finns mycket som man kan göra med sin häst.

Ridningen sker antingen som privatlektion eller så kan ni rida tillsammans flera åt gången. Jag kommer till Er på plats, eller så finns möjligheten att komma till mig. Hos oss finns paddock och piccadero (longgerings plats) med belysning, så det går att rida även kvällstid eller under årets mörkare tider. Bor du i närheten går det även bra att rida bort till oss på vardagskvällar för att ta lektioner

Behöver du hjälp med kortare tillridning, kan jag även rida din häst en lektion vid önskemål.

 

 

Priser

Privatlektion (45 min) - 400:-
Privatlektion (30 min) - 300:-
Ridlektion minst 2 personer - 300:-
Tillridning av häst (45 min) - 500:-

Vid längre körsträckor över 8 mil, kontakta oss för prisuppgift.

Som lektion kan ni välja allt ifrån ridlektion, longgering, ledarskaps träning eller markarbete.  Alla priser är inklusive moms och per person med kontant betalning.

Om ridlektioner

Ridning i mina ögon ska var roligt. Vi måste tycka om våra hästar och tro på oss själva för att kunna utvecklas. När jag ger lektioner så är det för att ni som ryttare ska utvecklas, så att min hjälp till slut blir överflödig och ni kan rida era hästar på egenhand så bra som det går. Att lära sig rida tar tid, mycket information ska lagras i kroppens muskelminne också. Så länge informationen om vilka hjälper som ska ges måste funderas över och behandlas innan hjälpen ges, behöver detta tränas mer på, så att det görs instinktivt.