Tillridning

 

Jag åtar mig tillridning och träning av islandshästar. Kanske behöver du hjälp med hästens grundutbildning, lära hästen att förstå hjälperna, motivation inför träning, på ett positivt sätt eller träning av gångarterna.

Du kan välja mellan att lämna hästen månadsvis eller veckovis för kortare träning, beroende på vad ni behöver hjälp med. Som alternativ kan jag också rida till hästen lektions vis. Prisuppgifter för detta hittar ni under ridlektioner.

För mig är varje häst unik och jag jobbar positivt med alla hästar. För den som önskar finns bra referenser.

Jag tar emot hästar oavsett kunskapsnivå, för mig är det viktigaste att hjälpa häst och hästägare på den nivån man befinner sig, oavsett om man rider för nöjes skull eller har tävlingsambitioner. Jag tar alltid få hästar per gång för att kunna lägga maximalt engagemang på varje häst som är hos mig. En viktig del i träningen och det jag alltid börjar med är att kontrollera hästens förståelse och lyhördhet för hjälperna, när jag vet att kommunikationen mellan häst och ryttare fungerar så är det hästens förkunskaper, talang och vilja att lära sig som lägger ribban för vad jag kan göra med dem.

När du lämnar hästen hos oss får du alltid ett tränings kontrakt för din och hästens trygghet. Alla hästar som kommer till oss skall vara vaccinerade mot influensa och stelkramp. Under träningen håller vi även kontakt för att du ska veta hur allting går och fungerar. Vi avslutar med en privatlektion innan ni åker hem.

 

 

Efter tillridningen finns möjlighet att följa upp med ridlektioner.

Priser

Månadsvis (4 veckor) 6.500:-
Veckovis 2.000:-
45 minuters träning 500:-

Du kan välja mellan att lämna månadsvis eller veckovis, beroende på vad du behöver hjälp med. Vid månadshyra ingår: In och utsläpp boxplats, hö och träning. Vi avslutar också med en privatlektion, när du hämtar hästen. Vid veckovis träning ingår inte hö. Detta för att slippa onödiga foderombyten med omtanke om din häst.

Du är välkommen att ringa mig, om du har frågor eller vill ha mer information eller referenser.